Maria Bucardi,magia,tarot,jasnowidz,rytualy,czary,terapeutka Maria Bucardi - Tarot,wrozka,wrozba,wrozenie,magia milosna,jasnowidz,rytualy magiczne,karty,talizmany,amulety,wampiry en - Wasze opinie o mnie
   
 
  Wasze opinie o mnie
Maria Bucardi - powieść "Mroczne Góry" - Mariam Salise oskarżona o czarnoksięstwo i zdradę stanu za namową Alchemika z Trons, szukając schronienia, przybywa do tajemniczego księstwa Mrocznych Gór. Pod nadzorem władcy niezwykłej krainy kontynuuje naukę alchemii i sztuk magicznych coraz głębiej wnikając w sekrety rodziny de Rons. Powieść wielowątkowa, pełna symboli, niezwykłych zwrotów akcji i głębokich emocji.
 


 

Fascynująca opowieść, gdy ją otworzysz,

 
 
 Wasze opinie o mnie

 

 


 
Tutaj niektore Wasze opinie na moj temat.
Tutaj wiecej opinii




Anita H. - przepowiednia bardzo rozbudowana i konkretna. Pełny profesjonalizm.

Olga J. - Naprawdę jest Pani fantastyczną osobą. Dziękuję bardzo za ciepło i zrozumienie.

Inga z Wrocławia - Pani Mario, miesiąc temu kupiłam u Pani przepowiednię z kart Tarota. Najbliższa przyszłość  już się sprawdziła! Jest Pani niesamowita, dziękuję. Pani rady postarams ię wykorzystać.

Marcin z Bydgoszczy - Warto zakupić jedną tak profesjonalną wróżbę zamiast latać do kilku wróżek i w sumie zapłacić dużo więcej za totalny mętlik. Pani Maria to najlepsza wróżka jaką znam. Polecam.

Kinga z Ostródy -  ta Pani jest niesamowicie ciepłą i serdeczną osobą, to się wyczuwa na odległość:-). Bardzo dokładna analiza i pełna dyskrecja. Pani Mario, dziękuję za wskazówki chyba się zdecyduję na naukę tarota.

Jola z Kalisza - jak prawdziwa przyjaciółka wyslucha, doda siły, poradzi. Wróżba bardzo konkretna, odpowiedzi na żpytania także.

Iza L. - z porad Pani Marii Bucardi korzystałam nie raz i zawsze były to odpowiedzi wyczerpujące. Dla mnie Pani Maria to nie tylko wróżka i jasnowidz ... to Anioł Stróż.

Ula D -  Obecna sytuacja jak najbardziej się zgadza, bardzo trafna ocena! Szczegółowe informacje na temat przysłości, bardzo piękne opracowanie, które pochłonęło mnóstwo energii i pracy co widać!

rena811 (170)  (Kupujący)    Pozytywny    wto 02 cze 2009 CZAPKI Z GŁÓW PRZED MARIĄ - WSZYSCY POWINNI SIĘ OD NIEJ UCZYĆ KULTURY POSTĘPOWANIA Z KLIENTEM A JEJ POZYCJE DLA KAŻDEGO EZOTERYKA POWINNY BYĆ JAK ELEMENTARZ FALSKIEGO DLA PIERWSZOKLASISTY WŚRÓD MOJEGO LUDZI POKOLENIA -WIĘCEJ TAKICH OSÓB



_AgN (19) (Kupujący)    Pozytywny    pon 01 cze 2009 
Rzetelna i godna zaufania, wspaniała osoba, bardzo dobry kontakt. Poprostu niezwykłe książki, które serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym!



_AgN (19) (Kupujący)    Pozytywny    pon 01 cze 2009  
Wspaniała osoba!Godna polecenia !Pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji .Bardzo miły kontakt.Takiej współpracy życzę wszystkim uzytkownikom gwarantując udane zakończenie aukcji.WSPANIAŁE KSIĄŻKI:)



_AgN (19) (Kupujący)    Pozytywny    pon 01 cze 2009 
Bardzo dobry kontakt, wszystko zgodnie z ustaleniami,wpaniałe książki i pełen profesjonalizm!! tak powinno być na każdej aukcji!Serdecznie polecem wszystkim kupującym



figurskam (27) (Kupujący)    Pozytywny    pon 01 cze 2009
pelne zadowolenie, profesjonalizm, serdecznie polecam!!!!



softtalia (31) (Kupujący)    Pozytywny    pią 29 maj 2009
BARDZO DOBRY KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM!!!! SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA!!!! BARDZO SERDECZNIE POLECAM TEGO ALLEGROWICZA!!!!!!! SUPER POZYTYW!!!!!!



MARTA782 (105) (Kupujący)    Pozytywny    pią 29 maj 2009 Transakcja przeprowadzona szybko i sprawnie. Polecam w 100%!!!!



metric1 (65) (Kupujący)    Pozytywny    pią 29 maj 2009
Wszystko OK! Polecam w 100% Pozdrawiam



justyna21moja1 (12) (Kupujący)    Pozytywny    pią 29 maj 2009
KOCHANA MARIO. BARDZO GORĄCO CI DZIEKUJE ZA PŁYTE, DETYKACJE I PREZENTY. ROZWESELIŁAŚ MNIE I MAM TERAZ WIĘCEJ SIŁY I NADZIEI. EKSPRESOWA WYSYŁKA, SUPER KONTAKT, TOWAR 1KLASA, IDEALNY SPRZEDAWCA....100% AKCEPT



Mena_LK (151) (Kupujący)    Pozytywny    czw 28 maj 2009 blyskawiczna przesylka ,wszystko jak zwykle w porzadku i polecam wszystkim zainteresowanym allegrowiczke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



budyniek23 (29) (Kupujący)    Pozytywny    czw 28 maj 2009 Kochana Pani Mario, Bardzo dziękuję za wszystko przesyłeczka dotarła i wszystkie inne niespodzianki również Pozdrawiam bardzo serdecznie



talia_sevenowa (325) (Kupujący)    Pozytywny    czw 28 maj 2009 Kochani, to co tu kupujecie nie jest zwykłe, a więc i obsługa jest niezwykła. Ja dostałam o wiele, wiele więcej niż oczekiwałam. Serdeczność i dobra energia Sprzedającego nie ma swojej ceny. To raczej wymiana dobra na wyższym poziomie.



jurekss (546) (Kupujący)    Pozytywny    pon 25 maj 2009 
Szybko i sprawnie. POLECAM!!



IntoXication_15 (71) (Kupujący)    Pozytywny    pon 25 maj 2009 Wszystko w porządku. Polecam:)



mama251 (77) (Kupujący)    Pozytywny    pią 22 maj 2009udana transakcja,przemily kontakt! polecam serdecznie!



Diuna2008 (25) (Kupujący)    Pozytywny    czw 21 maj 2009
Wszystko ok, bardzo miły i sprawny kontakt, błyskawiczna wysyłka po wpłacie. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!



K_A-S_I-A (35) (Kupujący)    Pozytywny    czw 21 maj 2009 szybka wysyłka, dobry kontakt, bardzo polecam sprzedającego!!!!!!!



madelain1309 (9) (Kupujący)    Pozytywny    czw 21 maj 2009 Znakomity i rzeczowy kontakt, towar zgodny z opisem. Cała transakcja przebiegła wzorowo i w miłej atmosferze. Bardzo dziękuję a wszystkim zdecydowanie polecam.



ERA_28 (91) (Kupujący)    Pozytywny    śro 20 maj 2009 Wielki POZYTYW. Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka. Pozdrawiam serdecznie i ciepło



figurskam (27) (Kupujący)    Pozytywny    śro 20 maj 2009
Przesyłam Ogromny Pozytyw i gorąco polecam wszystkim!



AgnieszkaLuiza (1) (Kupujący)    Pozytywny    śro 20 maj 2009
Bardzo polecam tego allegrowicza. świetna książka. błyskawiczna wysyłka. towar bardzo dobrze zapakowany. dobry kontakt przez e-mail. na pewno tutaj jeszcze wrócę.



5sekundjohn (5) (Kupujący)    Pozytywny    śro 20 maj 2009 wszystko w jak najleprzym pożądku ,do tej alleggowiczki można mieć pełne zaufanie produkt 100% według opisu przesyłka expresowa ,pełna satyswakcja polecam i pozdrawiam!!



olenka78_2006 (229) (Kupujący)    Pozytywny    wto 19 maj 2009
Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz, błyskawiczna przesyłka, niesamowita książka w pięknej oprawie graficznej. Dziękuję Pani Mario ..



spider17_89 (15) (Kupujący)    Pozytywny    wto 19 maj 2009 
wszystko szybko sprawnie bez żadnych problemów oczywiście polecam



ewi-12 (27) (Kupujący)    Pozytywny    wto 19 maj 2009 PROFESJONALNIE, MIŁO, SPRAWNIE!!! Gorąco polecam wszystkim!!!!



izzu1574 (195) (Sprzedający)    Pozytywny    wto 19 maj 2009 Aukcja przebiegła bezproblemowo , szybko i konkretnie.SERDECZNIE POLECAM!!!



Hania-H15 (4)  (Kupujący)    Pozytywny    pią 15 maj 2009
rzetelny sprzedawca.



piotr_chudoba (362) (Sprzedający)    Pozytywny    pią 15 maj 2009 Wzorcowa transakcja przeprowadzona na Allegro. Wielki pozytyw. Jak najbardziej polecam !



marta_arif (16) (Kupujący)    Pozytywny    pią 15 maj 2009 Polecam bardzo gorąco naprawdę warto bardzo dobry kontakt i podejście do klienta a transakcja jest prawie natychmiastowa i dziękuję za prezent to bardzo miłe!!!!!!!!!!!!!! Super Pozdrawiam



Lilla_Weneda21 (8) (Kupujący)    Pozytywny    czw 14 maj 2009 Bardzo fajna książeczka.Jak zwykle bardzo miły kontakt. Dziękuję za wszystko Pani Mario!



Lilla_Weneda21 (8) (Kupujący)    Pozytywny    śro 13 maj 2009 Bardzo dobra pozycja.Wszystko miło,sprawnie i bardzo przyjemnie!Polecam!!!



Tandd (164) (Kupujący)    Pozytywny    śro 13 maj 2009
Serdecznie dziękuję za miłe słowa i wspaniałe książki! Polecam innym Allegrowiczom!!!



Mena_LK (151) (Kupujący)    Pozytywny    pon 11 maj 2009 ogromny pozytyw !!! bardzo dziekuje za prezenty !!!! wszystko jak najbardziej w porzadku ..buziaki



kasiaD1987 (8) (Kupujący)    Pozytywny    pon 11 maj 2009
Polecam szczerze tego ALLEGROWICZA za wyrozumiałość, rzetelność oraz profesjonalizm.



assenkaa (4) (Kupujący)    Pozytywny    pon 11 maj 2009 Bardzo szybka mila i profesjonalna reakcja swietny kontakt.Serdecznie polecam



_AgN (19) (Kupujący)    Pozytywny    pon 11 maj 2009
Wspaniała książka:) Bardzo dziękuję i polecam wszystkim kupującym!



Inetka137 (30) (Kupujący)    Pozytywny    sob 09 maj 2009 Super miła i uprzejma allegrowiczka:) Paczka naprawdę ślicznie i solidnie opakowana-wysyłka błyskawiczna,kontakt przemiły:) Serdecznie polecam zakupy u tej Allegrowiczki,bo rzadko trafiają się tak solidni i mili sprzedawcy:)



miluczi1 (153) (Kupujący)    Pozytywny    pią 08 maj 2009 Jak zwykle przemiło i sympatycznie.Dziękuje Pani Mario


madelain1309 (9) (Kupujący)    Pozytywny    pią 08 maj 2009 
DZIĘKUJE ZA UDANĄ TRANSAKCJE WSZYSTKO PRZEBIEGŁO BEZPROBLEMOWO I W MIŁEJ ATMOSFERZE Z PRZYJEMNOŚCIĄ WYSTAWIAM POZYTYWNY KOMENTARZ POLECAM GORĄCO TEGO ALLEGROWICZA I POZDRAWIAM:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D



kin_ta_ro (93) (Kupujący)    Pozytywny    pią 08 maj 2009 Szybka przesyłka. Dobry kontakt mailowy. Solidny Allegrowicz. Polecam.



olikowo (375) (Kupujący)    Pozytywny    pią 08 maj 2009 Wszystko ok, szybko i sprawnie. Polecam



turbolex (131) (Kupujący)    Pozytywny    pią 08 maj 2009   
Wszystko w porzadku polecam



arctic_warrior (144)  (Kupujący)    Pozytywny    czw 07 maj 2009
Wzorowa transakcja na najwyższym poziomie z niezwykle miłą osobą :-) Pozdrawiam i dziękuję !



reniferek3 (55) (Kupujący)    Pozytywny    czw 07 maj 2009
Polecam wszystkim Wspaniałą Allegrowiczkę! , bardzo dobry kontakt, esxpressowa przesyłka. Bardzo dziękuję za intrygującą lekturę i upominek dodany do paczuszki.



eliwka36 (157)  (Kupujący)    Pozytywny    wto 05 maj 2009
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam w 100%



izus66 (31) (Kupujący)    Pozytywny    wto 05 maj 2009 Gorąco polecam! Ekspresowa wysyłka, bardzo dobry kontakt, a wiedza zawarta w książkach jest niezwykle skoncentrowana, bez "lania wody". Konkretnie, na temat, wiele cennych rad. Naprawdę warto! Maria jest jak zwykle niezawodna Pozdrawiam



mamafifi (127)  (Kupujący)    Pozytywny    śro 29 kwi 2009 Książka oraz moc pozytywnej energii...Dziękuję i polecam innym Allegrowiczom.



rena811 (170) (Kupujący)    Pozytywny    śro 29 kwi 2009 
MUSZĘ ZŁAPAĆ ODDECH ŻEBY PRZESTAĆ CHWALIĆ KSIĄŻKĘ , MARIĘ I PRZESYŁKĘ .NIGDY JESZCZE NIE DOSTAŁAM TAK POTRAKTOWANEJ PACZKI .PANI MARIA TRAKTUJE KAŻDEGO JAK KOGOŚ WYJĄTKOWEGO I OSOBISTEGO PRZYJACIELA TO WZÓR CZŁOWIEKA . POLECAM


Taniemeble1 (6)  (Kupujący)    Pozytywny    czw 16 kwi 2009 Dziękuje za serdeczne życzenia,błyskawiczna tranzakcja i przesyłka,polecam bardzo miłą allergowiczkę i pozdrawiam.



gala181 (179) (Kupujący)    Pozytywny    śro 15 kwi 2009 WZOROWA transakcja rodem z bajki: niezwykle miły i profesjonalny kontakt, błyskawiczna przesyłka! Dziękuję bardzo również za Prezent :-) Z przyjemnością P O L E C A M !!!



gonna_gn (40)  (Kupujący)    Pozytywny    czw 09 kwi 2009 Polecam gorąco, miły kontakt, przesyłka zgodna z informacją, indywidualne podejście do klienta, duza wyrozumiałość ))



HURT_PL_2008 (12)  (Kupujący)    Pozytywny    pon 06 kwi 2009
Wszystko OK !!!. Bardzo sympatyczna i miła osobowośc.Polecam w 100%.Bardzo dziękuje za miły prezent wierze że przyniesie mi szczęscie.



SSARNA25 (12) (Kupujący)    Pozytywny    pią 03 kwi 2009
Dziękuję za płytę oraz ten drobiazg dodany do zamówionej płytki, to bardzo miły gest. Pozdrawiam serdecznie i wchłaniam całą pozytywna energię przysłaną przez Panią.



 KoSzPyR (9)  (Kupujący)    Pozytywny    pon 16 mar 2009 Wszystko w jak najlepszym porządku.Gorąco polecam. Książka bardzo ciekawa i przydatna.



TYTUS444 (49) (Kupujący)    Pozytywny    czw 12 mar 2009
Bardzo miło i sympatycznie, szybko i skutecznie i jeszcze miłe niespodzianki



liyah2 (1)  (Kupujący)    Pozytywny    pią 06 mar 2009 Zanim się obejrzałam listonosz przyniósł przesyłkę.Sprawnie i szybko.Poza tym Pani Maria jest niesamowitą kobietą,oby więcej takich ludzi na świecie.Baaardzo pozytywnie.



Kasku_ (61)   (Kupujący) Pozytywny śro 05 lis 2008 Bardzo miły kontakt,super transakcja,olbrzymia pomoc w rozwiązywaniu problemów Wielki wielki pozytw!!!!!!! Polecam wszystkim tego allegrowicza.  



izus66 (31)  (Kupujący) Pozytywny pon 03 lis 2008 Maria jest wspaniałą, miłą osobą. Kontakt z nią jest czymś niezwykłym i niezapomnianym :-) Gorąco polecam, to osoba godna zaufania. Dziękuję i pozdrawiam!! 



darson_de_dark (416)  (Kupujący) Pozytywny wto 14 paź 2008
Maria Bucardi jest osobą miłą i rzeczową. Odpowiada na pytania sprawnie i cierpliwie objaśnia. A zdjęcia przez nią wykonane w Przepowiedni są świetne i trzymają klimat. Dziękuję! 



kuzela (91)  (Kupujący) Pozytywny wto 14 paź 2008 Polecam gorąco wszystkim!!! Przemiły kontakt, szybka wysyłka. Bardzo dziękuję za transakcję i załącznik do przesyłki. pozdrawiam bardzo serdecznie
 



artroomy (164)  (Kupujący) Pozytywny sob 27 wrz 2008 Super kobieta:) Ciepła i emanująca pozytywną dobrą energią. W moim odczuciu "PRAWDZWA PERŁA POŚRÓD WIEPSZY". Jak zacznie się sprawdzać na pewno powrócę:) Bardzo opszernie i dokładne wykonana praca. Pozdowienia Pani Mario:)) 




ayarych (176)  (Kupujący) Pozytywny sob 27 wrz 2008 Polecam kontakt z Pania Maria kazdemu, komu choc przez chwile zaswitala w glowie mysl o wrozbach tarota. Profesjonalna i ciepla osoba, ktora pomoc ludziom traktuje jak najwyzsze dobro. Pozdrawiam, wroce na pewno.
 


izus66 (31)  (Kupujący) Pozytywny sob 20 wrz 2008 Gorąco polecam! Osoba naprawdę godna zaufania, doskonale znająca się na ludzkiej psychice i potrzebach. Piękna wróżba, starannie wykonana i wymagająca uważnego przeczytania. Wspaniałe rady i miły, serdeczny kontakt. Dziękuję i polecam!!! 



siwaola (1246)   (Kupujący) Pozytywny pon 08 wrz 2008 BARDZO BARDZO GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!SERDECZNIE POLECAM W 100%.ALLEGROWICZ GODNY ZAUFANIA.PRZEMIŁY KONTAKT.ŻYCZE WSZYSTKIM TAKIEJ ATMOSFERY REALIZACJI TRANZAKCJI..POZDRAWIAM GORĄCO I ZACHECAM WSZYSTKICH.100% ZAUFANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 



zielona_rosa (69)  (Kupujący) Pozytywny czw 04 wrz 2008 Polecam wszystkim publikacje Pani Marii Bucardi są bardzo ciekawie opracowane w łatwo przyswajalny i przystępny sposób a to dlatego bo opracowała je naprawdę Niezwykła Osoba* 




joaden (859)  (Kupujący) Pozytywny nie 17 sie 2008 Świetny kontakt a usługa - niezwykła oprawa graficzna, głębia i wyczerpujące odpowiedzi, bardzo prawdziwe. Naprawdę warto odkryć mroki dla takiego jednego światełka, które może zmienić wiele. Serdecznie pozdrawiam,dziękuję i POLECAM  



Sniezna1 (51)  (Kupujący) Pozytywny wto 02 wrz 2008 Jak zawsze pełen profesjonalizm, wiesz Mario , że Cię uwielbiam i dziękuję Ci za pomoc  



tycjan_ebay (176)  (Kupujący) Pozytywny śro 23 lip 2008 tak ciepłej, serdecznej pełnej miłości do swiata osoby dawno nie spotkałam. Trafne przepowiednie i analizy, sklaniajace do przemsylen i przemian, przemily kontakt, bardzo wszystkim polecam pania Marie - dobrego duszka




Tutaj wiecej opinii


 


 

 

href="https://plus.google.com/102213463156771811216" rel="publisher">Google+

 



 

 
 
Google+

Ksiazki, Rytualy, Przepowiednie i terapie u Marii Bucardi

http://magiczny-swiat.es24.pl
oraz http://bucardi.eu
———————————————–
Odwiedz mnie na Facebook – https://www.facebook.com/maria.bucardi
———————————————–
Blog magiczny Marii Bucardi – https://bucardimaria.com
———————————————–
Strona www – http://mariabucardi.pl.tl
———————————————–
Magiczna Oaza – http://magicznaoaza.wordpress.com
———————————————–
Rytualy dla Matki Ziemi – http://rytualymatkiziemi.wordpress.com
———————————————–
Jestem na google plus – https://plus.google.com/u/0/102213463156771811216
———————————————–
Maria Bucardi na Naszej Klasie – http://nk.pl/#profile/39116307
———————————————–
Twitter – https://twitter.com/MariaBucardi
———————————————–
Instagram – http://instagram.com/mariabucardi
———————————————–
Filmy i porady – http://www.youtube.com/user/MariaBucardi
———————————————–
Blog na blogger – http://jasnowidz-bucardi.blogspot.pt
———————————————–
Zyj zdrowo bez plastiku – http://zyj-bez-plastiku.blogspot.pt/

Aktualności
 




E-Mail brzmi:

maria.bucardi@gmail.com

1.❤️ Juz wkrotce

Bursztynowy Now Ksiezyca to uzdrawianie emocji, by uzyskac wewnetrzna harmonie, szczescie, spelnienie. Sila dzialania, przebicia, realizacji celow i pragnien. Zdrowe poczucie wlasnej wartosci. Uzdrowienie ran emocjonalnych, oczyszczenie z klatw, urokow i energii mroku …





2. Talizman ochronny Czarny Turmalin - ochrona przed czarną magią, klątwą, urokiem, wampiryzmem ... Czarny Turmalin Schörl - naturalny talizman ochronny. Chroni przed negatywnym wpływem z zew., klątwami, wampirami, energią, przed toksynami np. w powietrzu, przed promieniowaniem komputera, przed złą energią innych ludzi (nawet przed promieniowaniem ich aury w czasie zakupów i w każdej innej sytuacji), chroni przed zazdrością, nieufnością, niewiernością, przed czarną magią,



3.  Rytuał dla naszej Matki Ziemi i Magicznej Oazy - nasze energie dla naszej Matki Ziemi. Udział bezpłatny z dobrej Woli, by pomóc. By wzmocnic Dobro, uzyskac pomoc Istot Swiatla w regeneracji Ziemi, w poszerzaniu swiadomosci innych ludzi, ktorzy do tej pory pozostali uspieni telepatycznie laczyc sie z innymi ludzmi i przekazywac im, ze nalezy...



4.Czy swetry mają duszę? Wpływ mebli, ubrań, biżuterii i innych rzeczy materialnych na jakość Twojego życia – metody oczyszczania – poradnik Marii Bucardi



5. "W zielonych oczach wiedzmy" dlugo oczekiwana niespodzianka! Wystartowala 8.8 - 88 w numerologii liczba mistrzowska, oznacza mistycyzm, polaczenie najwyzszego duchowego
z najwyzszym materialnym, wprowadzenie rownowagii miedzy duchowoscia a materia, podwojny symbol nieskonczonosci – jakze symbolicznie pasuje to wlasnie do drugiej czesci „Mrocznych Gor”!
To Sily Wyzsze wskazaly te date oraz wysokosc wymiany za ksiazke, ktora wynosi: 26 zl – czyli znow 8!!! Czyz to wszystko nie jest magiczne???



Opinie o Marii Bucardi






Maria Bucardi - Mroczne Gory




By odzyskac ukochana osobe
znalezc milosc

wrozka Maria Bucardi

To, co najwazniejsze
w dziedzinie magii i rytualow
w jednej ksiazce

wrozka Maria Bucardi

Sprawdzone i proste rytualy
by przyciagnac bogactwo
usunac blokady finansowe





Jak przyciagnac szczescie
dobre energie i wibracje
oraz usunac te zle, negatywne





Maria Bucardi - rytualy anielskie






Translate - übersetzen



O mnie

Jestem jasnowidzem, medium, mistrzynią tajemnej wiedzy magicznej oraz weganką zaangażowaną w walkę
o prawa zwierząt.

Moje motto: NIE dla mięsa, hodowli, skóry! TAK dla Miłości!

Prowadzę Tajną Akademię Sztuki Magicznej Omen Sententia.

Służę pomocą i radą w trudnych sytuacjach życiowych.

Gwarantuję pełną dyskrecję.

Przycisk Facebook "Lubię to"
 
Bądź na bieżąco
 



Przydatne
 
Magiczna Oaza Marii Bucardi
Ogrod dla Matki Ziemi




Moi Kochani, szczegoly tutaj


Moi Kochani od Tarota
po rytuały, aurę, magię lalek,
runy - czyli cztery części
"Kursu magii"

Maria Bucardi - Kurs magii I do IV


Czyli jak odzyskać miłość
lub rzucić pozytywny urok
miłosny. Podręcznik
do pracy samodzielnej

Maria Bucardi - rytualy milosne

Copyright
 

Copyright 2002-2017
by Maria Bucardi.

Korzystanie z rad zawartych
na mojej stronie a takze
czytanie strony oznacza
akceptacje mojego
regulaminu
 
Do dzisiaj stronę odwiedziło już 298785 odwiedzający